Aquesta pàgina web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i analitzar els hàbits de navegació de l'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació visitant la nostra Política de privacitat

Com comprar on-line

 

Comprar a la nostra botiga virtual és molt fàcil.

1º. Seleccioni l' article que li interessi i la quantitat que  desitji així com color, perfum, etc...
En els productes que es poden personalitzar, i si així ho desitja, ompli la casella amb el nom o nom i data segons s' indiqui.
Després punxi la casella “ AFEGIR A LA CISTELLA” i així selecciona l'article que desitja comprar.

2º. Apareixerà a la seva pantalla la “CISTELLA" amb un full de comanda on hi haurà: referència del producte, quantitat, especificacions (color, perfum, text,..), preu unitari i preu total.
Per seguir comprant continuï seleccionant els articles que li interessin i afegeixi'ls a la "CISTELLA".

3º. Un cop finalitzada la selecció de productes, faci clic a FINALITZAR COMPRA.
Si no està registrat com a client, haurà de donar-se d'alta (nom complert, D.N.I., e-mail, tel. de contacte, adressa i adressa de lliurament  en el cas que siguin diferents) i indicar e-mail  i contrassenya.
En cas d'estar ja registrat, només haurà d'indicar el seu e-mail i contrassenya.

4º. Un cop registrat, accedirà a la pantalla de revisió de la comanda (CARRET DE LA COMPRA), per que pugui repassar  els articles que hagi seleccionat i/o fer canvis si així ho desitja.  Si està d'acord faci clic a CONFIRMAR COMANDA.

5º. Quan rebem la seva comanda, i en un màxim de 48 hores hàbils, li enviarem vía mail la comanda degudament valorada, amb les despeses de transport incloses, fent-li saber si falta alguna referència i quan esperem rebre-la. En cas que no rebés el mail en 48 hores, també pot entrar a la seva comanda amb el seu usuari i contrasenya per veure aquesta informació o bé truquin's.
La comanda es reserva durant 3 dies hàbils després de l'enviament de la validació d'aquesta. Passat aquest termini, sense haver rebut el pagament, la comanda quedarà anul·lada automàticament.
ELS ARTICLES QUE NO TENIM EN STOCK NO S' INCLOUEN A LA VALIDACIÓ DE LA COMANDA a menys que vostè vulgui deixar-los reservats.

6º. Només al rebre el detall dels articles disponibles vostè decideix si vol la comanda .
En cas afirmatiu faci clic a CONFIRMAR  i  apareixerà a la seva pantalla FER PAGAMENT, segons la opció que hagi triat.

  • TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA o INGRÉS EN COMPTE.
  • PAGAMENT AMB TARGETA.

7º. Un cop rebut el pagament en el nostre compte,  el gènere s'envia dins les 72 hores hàbils següents excepte en els següents casos:

â–ºArticles reservats: s'enviaran en el termini indicat en el correu de validació.

â–ºCiris de bateig o velons personalitzats amb nom i data pintats a mà: el termini d'enviament és d'entre 3 i 5 dies hàbils.
â–º En el cas de les espelmes per casament o dels ciris i velons personalitzats amb fotografia, el termini d'enviament és superior, variant entre 7 i 15 dies hàbils.

 8º. En cas de voler una quantitat important d'algún model, al enviar-li la comanda detallada se li informarà també del termini de lliurament estimat. En aquest cas, la comanda es considerarà en ferm a partir de la recepcióal nostre compte  corrent del pagament d'aquesta i a partir d'aquest moment també es contarà el termini de lliurament. 

.