Aquesta pàgina web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i analitzar els hàbits de navegació de l'usuari. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu obtenir més informació visitant la nostra Política de privacitat

Alta i com comprar professionals

Per accedir com a professional, premi aquí

ALTA PROFESSIONALS.

Aquesta secció està dirigida, exclusivament, a aquelles persones o empreses que disposin d'una llicència fiscal que els hi permeti realitzar la venda dels articles que oferim en el nostre catàleg de “PROFESSIONALS”.

Per accedir a la tarifa de “PROFESSIONALS”, es necessari registrar-se previament i enviar-nos per e-mail o correu una còpia del model 036 ó 037 conforme s'ha sol.licitat l'alta censal de l'activitat a l'Agència Tributària. Per beneficiar-se d'aquesta tarifa és, condició indispensable, que existeixi l'activitat.

Un cop s'hagi registrat i nosaltres hagim rebut el model 036 ó 037, passarem a donar-lo d'alta com a professional. Dins les 48 hores hàbils següents, vostè rebrà un mail que li ho indicarà.

Per clients professionals de la resta de la Unió Europea, han d'estar registrats com operadors intracomunitaris. En aquests casos se'ls hi facturarà sense IVA, havent de fer la corresponent liquidació de l'impost en el país de destí. També en aquest cas, un cop comprobades les dades, s'els hi enviarà un mail que els ho indiqui.

Un cop donat d'alta. només haurà de posar el seu còdi de client i clau per accedir a la tarifa “PROFESSIONALS”.

  

COM COMPRAR PROFESSIONALS.

1º. Els preus que apareixen a PROFESSIONALS són SENSE IMPOSTOS, ja que aquests es carregan al final de la factura.

2º. La comanda mínima per professionals és de 100 Euros + impostos.

3º. Seleccioni l'article que li interessi així com la quantitat que desitgi del mateix, color, perfum, etc… .
Després punxi la casella de la “CISTELLA DE LA COMPRA” i així selecciona l'article que desitja comprar.

4º. Apareixerà a la seva pantalla la “CISTELLA” amb una fulla de comanda on constaran: referència del producte, quantitat, especificacions (color, perfum,..), preu unitari (sense IVA) i preu total (també sense IVA).
Per seguir comprant continuï seleccionant els articles que li interessin i afegeixi'ls a la "CISTELLA".

5º. Un cop acabada la selecció de productes, faci clic a FINALITZAR COMANDA.
Li apareixerà aleshores a la pantalla la comanda complerta amb les seves dades per que ho revisi tot i pugui fer els canvis que desitgi.
Un cop conforme,faci clic a ENVIAR.
IMPORTANT: EN AQUESTA PROPOSTA DE COMANDA NO ESTAN INCLOSES LES DESPESES DE TRANSPORT.

6º. Quan rebem la seva comanda, i en un termini màxim de 3 dies hàbils, li enviarem vía mail la comanda validada i degudament valorada dels articles disponibles, amb les despeses de transport i els impostos inclosos, indicant-li també quan estarà llesta per ser entregada  (pot variar entre 3 i 15 dies). En cas de no rebre el mail en 72 hores, pot accedir a la informació entrant a la seva comanda amb el seu usuari i contrasenya o bé truquin's.

7º. Al rebre la validació de la comanda amb l'import total i el termini de lliurament, vostè haurà de CONFIRMAR si la vol i, en cas afirmatiu, fer el pagament per transferència bancària o ingrés en compte a un dels comptes indicats a la factura.

8º . El termini de lliurament es comptarà sempre a partir de la recepció al nostre compte corrent de l'import de la comanda.

9º. Un cop rebut el pagament al nostre compte, procedirem a preparar la seva comanda per tal de poder-li lliurar a vostè, si la ve a recollir personalment, o a l'agència de transport en el termini indicat.

10º. En cas de que la comanda sigui d'articles especials o per quantitats importants, el termini de lliurament serà superior a l'habitual.